• 06 - 534 53 079
  • 06 - 518 70 557
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Themafeesten

U wilt uw feest een thema geven? Goed idee! Wij draaien regelmatig op themafeesten en hebben dus ook een goed beeld van de verschillende thema's die er mogelijk zijn en hoe wij daarop in kunnen spelen. Hierbij werken wij indien nodig samen met een evenementenbureau, welke door u zelf geboekt kan worden of u kunt kiezen om dit door ons te laten verzorgen om zo maar één aanspreekpunt te creëren. Weer een zorg voor u minder!

 
Bij Power Force Zwolle verstaan wij onder themafeesten ook feesten zoals verjaardagen, 12,5-jarige huwelijken, promoties, surpriseparty’s enzovoort. Muzikaal verschillen deze feesten misschien niet veel van bruiloften of bedrijfsfeesten maar met het thema kunnen wij natuurlijk genoeg doen! Met onze ervaring kunnen wij u misschien van goede ideeën voorzien; Power Force Zwolle denkt graag met u mee! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
 
Hieronder een opsomming van een aantal themafeesten en hoe Power Force Zwolle daar op inspeelt:
 

Dance Classics

De 70's en de 80's; de tijd van The Bee Gees, The Jacksons en Kool and the Gang. Een vaak gekozen thema omdat de muziek gezellig is en toegankelijk voor bijna alle leeftijdsgroepen. De DJ's van Power Force Zwolle draaien dan ook de echte discoknallers en zijn eventueel ook gekleed in de typische 70's/80's kleding. Voor tips over het organiseren van een Dance Classics feest kunt u altijd contact met ons opnemen, want wij denken graag met u mee!
 
 

Back to the Ninetees

De eerste houseklanken verschenen in de top 40; 2 Unlimited, 2 Brothers on the 4th Floor, maar ook Snap en Kriss Kross waren toen helemaal hot! Dit thema is vooral ideaal voor eind 20-ers begin 30-ers (de "oudere" jongeren onder ons) want zij zijn immers opgegroeid met deze muziek. Heel leuk dus om al die nummers van toen eens weer te horen! Wilt u ideeën over wat u nog meer met dit thema kan doen? Bel ons en wij denken graag met u mee!
 
 

Après-ski

Binnenkort hier meer informatie over Après-ski.
 
 

Verjaardagsfeest

U bent jarig of organiseert een (surprise) feestje voor een jarige? Met onze ervaring maken wij er echt een feest van! Telefonisch of via de email kunt u aangeven wat de jarige graag zou willen horen. Voor leuke, aanvullende ideeën kunt u ons natuurlijk altijd bellen, wij denken graag met u mee!

 
 

Kinderfeestje

Uw dochter of zoon is jarig of gaat naar de middelbare school en u wilt voor hem of haar graag een feestje organiseren? Power Force Zwolle weet als geen ander in te spelen op wat de kinderen willen. Niet alleen met muziek maar ook met spontane acties zoals playbackshows, danswedstrijden etc etc. weten wij van uw kinderfeest een onvergetelijke avond te maken voor uw dochter of zoon.