• 06 - 534 53 079
  • 06 - 518 70 557
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
S

Power Force

Show Events

Welkom

Welkom op de website van Power Force Show Events en leuk dat je onze site bezoekt. Hier willen wij een indruk achterlaten waar wij ons al 25 jaar mee bezighouden; namelijk het leveren van drive-inn shows, roadshows, DJ’s en complete sound & light producties voor (bedrijfs)feesten, festivals, evenementen (buro’s), zaalexploitanten, beurzen, bruiloften en particulieren.

Door continue mee te denken, goed te luisteren naar onze opdrachtgevers (en diens gasten) en gebruik te maken van hoogwaardige licht- en geluidsapparatuur is het bijna altijd mogelijk een opdrachtgever van dienst te zijn. Omdat we werken met ervaren mensen die met heel veel plezier hun werk uitoefenen, is het tevens mogelijk een goede prijs/prestatie te kunnen leveren. De kracht van ons bedrijf ligt in de flexibele manier van werken.

Speciaal voor bruiloftsfeesten heeft Power Force Show Events een apart concept: Your Wedding Show. Een concept dat speciaal wordt aangeboden en alleen wordt toegepast in de bruiloftbranche. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden van onze bruiloftshow op www.yourweddingshow.nl

Wilt u graag eens persoonlijk kennis met ons maken? Maak dan gerust een vrijblijvende afspraak om te ervaren hoe we ook uw feest of evenement tot een succes kunnen maken!

Voor meer informatie of vragen zie onze contactpagina of mail naar info@powerforcezwolle.nl

Bellen kan natuurlijk ook; 06 - 534 53 079 of 06 - 533 15 048

Voor service & support 7/24; 06 - 518 70 557

 

Met vriendelijk groet,

team Power Force Show Events

REFERENTIES

Kijk ook eens op..